Autohallien ja logistiikkahallien puhdistukset

Teemme auto- ja logistiikkahallien puhdistuksia, lattioita ja seiniä myöten. Lattiat pesemme koneellisesti ja seinät puhdistetaan painepesulla. Siivoamme myös hallien kattoihin ja yläosiin kertyneet pölyt pois.

Lattioille valuu helposti erilaisia nesteitä ja lika jää usein pyörimään nurkkiin pitkiksikin ajoiksi. Puhdistamalla ja pesemälle hallit huolellisesti pidetään huolta työalueiden siisteydestä ja siitä, että halleissa säilytettäviin tavaroihin tai niissä huollettaviin ajoneuvoihin ei joudu ylimääräistä likaa.

Hallien lattioiden pesut koneellisesti

Autohallien ja logistiikkahallien pesut suoritetaan hallien lattioiden pesuun tarkoitetulla päältäajettavalla yhdistelmäkoneella, johon on yhdistetty lakaisu- ja pesuyksikkö. Likainen pesuvesi imetään koneessa olevaan säiliöön takaisin, jolloin hallin lattialle ei jää etenkin letkupesulle tyypillisiä vesilammikoita, jotka kuivuessaan likaavat lattian uudestaan. Tällä tavoin vastapesty lattia pysyy aidosti puhtaana.

Alueet, joihin lattianpesukoneella ei päästä, puhdistetaan erikseen painepesuyksiköllä. Tällöin myös nurkat, kulmat, korokkeet ja ramppien reunat saadaan puhdistettua huolellisesti.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous hallin puhdistuksesta ja pesusta alan osaavilta ammattilaisilta!

OY SPORTCLEAN AB

Kolamiilunkuja 3, 01730 Vantaa

asiakaspalvelu@sport­clean.fi